Haberler

Tursab'tan Önemli Katkı

Güncelleme:

İzmir Travel Turizm fuarında Batman standına büyük destek sunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (Tursab) Batman'a özel bir ilgi gösterdi.

Yer ve lojistik destek Sunan Batmanlı TURSAB Genel Sekreteri Çetin Gülcü ve yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın "İmkanlarımızı Batman için kullanmaktan mutluluk duyarız. Batman ve Hasankeyf Anadolu ile Mezopotamya tarihinde çok önemli bir yeri vardır" diye konuştular.

BAT-DER 20 BİN BROŞÜR BAĞITTI

Batman Turizm ve Tanıtım Derneği 4 gün süren İzmir Turizm fuarına katılarak Batmanın önemli tarihi ve doğal alanlarını içeren 20 bin adet broşür dağıttı.

Batman Belediyesi, BATSO ve Batman park ve İş adamı Akif Tokgöz'ün sponsor olduğu, başta Batman olmak üzere Beşiri, Hasankeyf, Gercüş, Kozluk ve Sason'un önemli turizm alanlarını içeren cep broşürüne yoğun ilgi vardı.

Bat-Der Başkanı Emin Bulut ve Denetleme kurulu Başkanı Aydın Yıldız "Her yıl turizm fuarlarına katılarak tanıtım için çaba sarf etmekteyiz" dediler. Bu arada Başkan Emin Bulut'un Fuarda Batman standında giydiği derviş kıyafetleri ile neolotik dönemden kalma Batman müzesinin buğday dövme maketi büyük ilgi gördü.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Hasankeyf Batman İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title