Haberler

Türsab'ta Yeni Dönem

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi yapıldı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi yapıldı. Bölge Yürütme Kurulu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ta hizmet verecek.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti. Bölge Yürütme Kurulu'nun seçimi için Afyonkarahisar'a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, seçimden önce ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Seçim sırasında da bir konuşma yapan Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya'nın gelişmekte olduğunu; TÜRSAB'ın da bu gelişmeyi gördüğünü belirtti. Ulusoy, özellikle termal turizmin sağlık yatırımlarıyla bütünleşmesi halinde bölgeye daha çok turist geleceğini kaydetti.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Halil Yılmaz, Mevlüt Memiş, Semih Rıdvan Sancaktar, Ömer Çevik, Secaattin Erfidan, Bilal Şenel ve Mustafa Uçak."(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dumlupınar Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title