Haberler

Türsab Dergisinde Ordu Tanıtımı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin aylık dergisi TÜRSAB'da Ordu'ya 8 sayfa ayrılarak etkin bir tanıtım yapıldı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB'ın, Türkiye genelindeki seyahat acentelerine dağıtılan, turizmle ilgili her türlü noktaya ulaştırılan 64 sayfalık derginin Mart sayısında 18. sayfadan 25. sayfaya kadar Ordu'ya oldukça geniş yer verildi.

"FINDIĞIN BAŞKENTİ"

Dergide dereleri, yaylaları, tarihi yapıları, fındıktan hamsiye Karadeniz'in özgün lezzetleri, denizle kucak kucağa doğanın benzersiz görüntülerinin yaşandığı yer olarak tanıtılan Ordu ili için 'peştamalı yeşil, gözleri mavi kent' 'Türkiye'de ilk dere turizmi', 'Ordu'nun dereleri turizme kazandırılacak', 'Türkiye'nin en uzun kanyonu Çamaş'ta, 'Yüksek yüksek tepelere ev kurulacak', 'Balıkçılık ve yaban hayatının başkenti olacak', 'Fındığın başkenti', 'Boztepe', 'Kent merkezinin zenginlikleri', 'Neler yemeli, neler almalı ' başlıkları altında yazı ve fotoğraflara yer verildi.

"BURASI HUZUR ŞEHRİ"

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, TÜRSAB dergisinde yazdığı makalesinde, Ordu'nun doğal ve tarihi değerleri ile ilgili "Allah Ordu'ya güzellikler bahşetmiş, masmavi deniz, yemyeşil dağlar, derin vadiler, ürkütücü kanyonlar, serin yaylalar. Ordu'da, yayla hususunda Türkiye'nin 24 adet tescilli kültür ve turizm merkezi var. Ordu'da, Karadeniz otoyolu sahilden geçmedi bu yüzden kıyılarımız eskisi gibi pırıl pırıl deniz, dantel gibi koylar, balık zengini sofralar var. Yöre insanımızın misafirperverliğini herkesin görmesini isteriz. Burası bir huzur şehri. Karadeniz turuna çıkanlar Ordu'yu atlamasınlar, gezileri eksik kalacak yoksa" diye yazdı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Karadeniz Çamaş Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title