Haberler

Türsab'dan Bilecik'e Çıkartma

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'ne (TÜRSAB)'a bağlı İstanbul Ankara ve İzmir'in seçkin turizm acentelerinin yetkilileri Bilecik'te bir araya geldi.

TÜRSAB'a bağlı 20 seyahat acentesinin yetkililerinden oluşan 40 kişilik heyet Bilecik'te ilçe ve köylerde incelemelerde bulundu. Turizm acentelerinin düzenlemiş olduğu Bilecik gezisinin kapanış töreni için Pelitözü Gölpark'ta gerçekleştirilen programa, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Gölpazarı Kaymakamı Muhammet Salih Koç, TÜRSAB İstanbul Asya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Selim Okur, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ve acente yetkilileri katıldı. Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve TÜRSAB iş birliğinde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında acente yetkilileri, şehrin başta tarihi ve kültürel alanları, doğal güzellikleri ve turizm değerleri olmak üzere birçok noktası hakkında detaylı bilgi aldı.

Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik'te turizm anlamında büyük bir organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizler, Bilecik'in turizm anlamında büyük hazinelere sahip olduğunu biliyoruz ve bunların sadece Bileciklilere ait olmadığını da düşünüyoruz. Yani bu güzellik ve özellikler tüm insanlara ait. Turizm acentelerinin yetkililerinin ilimize yaptıkları ziyareti önemsiyoruz ve onlardan çok şey bekliyoruz. Kalkınma ajansımızın bu programa katkısı büyük. Bu katkının, şu ana kadar yapılan diğer çalışmalardaki destekten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu programlar şehrin tanıtımı ve turizmi açısından ileri ki zamanlarda güzel meyveler verecek olan çalışmalardır" dedi.

"ŞEHRİMİZİ EN İYİ YERLERE GETİRME GAYRETİ İÇİNDEYİZ"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, büyük geçmişten aldıkları güç ve enerji ile geleceğe sağlam adımlar atmak suretiyle şehri en iyi yerlere getirme gayreti içinde olduklarını belirterek, "Sizlerin bu tür gezileri ve katkıları bizlere bu anlamda güç ve enerji veriyor. Sizler bu program ile şehrimizin bütün alanlardaki özellik ve güzelliklerini kamuoyuna aktaracaksınız. Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak dileğiyle Bilecik'te buluşalım" dedi.

"BİLECİK TURİZMİ CANLANMAK İSTİYOR BİZ BUNA KATKI SAĞLAYALIM"

TÜRSAB İstanbul Asya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Selim Okur ise konuşmasında, 2 günlük gezi programı kapsamında Bilecik'i birçok yönüyle gezip görme fırsatı bulduklarını belirterek, "Bilecik turizminin canlanmak istiyor, biz buna katkı sağlayalım. Bilecik turizmde yükselmek istiyor, bizler de tur yetkilileri olarak buna katkı sağlayalım. Bu anlamda bizlere büyük görevler düşüyor" dedi.

"BİLECİK'TE ARTIK TANITIM ANLAMINDA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILDI VE ALTYAPI OLUŞTURULDU"

BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ise Bilecik'e gerçekleştirdikleri iki günlük programın Bilecik turizmine büyük katkısı olacağını belirterek, "Bilecik'in turizm altyapısı ve diğer alanlarındaki çalışmalarda son noktaya geldi. Bilecik'te artık tanıtım anlamında güzel çalışmalar yapıldı ve altyapı oluşturuldu, ürünler hazırlandı. Bundan sonraki dönemde bunları tüketiciye sunmak boyutu kaldı. Kalkınma Ajansı olarak Bilecik için birçok çalışma gerçekleştirdik. Bizler bu program ile sizlere Bilecik'i birçok yönüyle anlatmaya çalıştık" dedi.

Konuşmaların ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TÜRSAB İstanbul Asya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Selim Okur'a, hediye taktim etti. Heyet üyeleri Bilecik Belediye Sarayı, Saat Kulesi, Orhangazi Camisini ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek yapılan gezi son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği İstanbul Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title