Haberler

Türsab Başkanı Ulusoy Açıklaması

"Bu bölgede Iğdır, Kars, Ağrı, Ardahan, Erzincan ve Erzurum'da iç turizmi geliştirme adına çalışmalar yapacağız. Şehrin canlanması için elimizden geleni ortaya koyacağız"

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, bölgede Iğdır, Kars, Ağrı, Ardahan, Erzincan ve Erzurum'da iç turizmi geliştirme adına çalışmalar yapacaklarını, şehrin canlanması için ellerinden geleni ortaya koyacaklarını söyledi.

Ulusoy, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Kuzeydoğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Hakan Urvasızoğlu, TÜRSAB BYK Genel Sekreteri Emre Durmazpınar, BYK üyeleri İshak Karadaş ve Faruk Ayaydın ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, Erzurum'un tarihi ve turistik değerlerinin tanıtılması için gerekeni yapacaklarını belirtti.

Erzurum'un gerçek manada bir turizm şehri olduğunu vurgulayan Ulusoy, şöyle devam etti:

"Bu bölgede Iğdır, Kars, Ağrı, Ardahan, Erzincan ve Erzurum'da iç turizmi geliştirme adına çalışmalar yapacağız. Şehrin canlanması için elimizden geleni ortaya koyacağız. Tanıtım çalışmalarına başlayacağız. Kuzeydoğu Anadolu ve Erzurum adlı bir kitap çıkartacağız. Erzurum gerçek manada bir turizm şehridir. Erzurum'da özel sektör ve İstanbul tecrübesi olan değerli bir başkana sahibiz. İnsan sevgisi, dürüstlüğü ve mertliğiyle köklü bir tarihe sahip şehrimizin turizmine TÜRSAB olarak katkıda bulunacağız. Burada eski bir Erzurum evini satın alıp teşkilatımızın bir diğer şubesini buraya kuracağız. Tanıtım faaliyetlerine hız vereceğiz."

Ulusoy ayrıca, ata sporu ciritin yaygınlaşması için çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sekmen de TÜRSAB'ın ülkenin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını ve Türk ekonomisine katkı sağlayan ve Türkiye'de turizmin gelişmesine öncü olan kurumlardan biri olduğunu vurguladı.

Kurum olarak tarihi eserlerin korunması, aplikasyonu ve bakımıyla ilgili önemli adımlar attıklarını ifade eden Sekmen, "Özel bir birim kurduk. Turistler geçmişte olanları incelemek için kentlere gelir. Bu yüzden her zaman tarihin geçmiş kalıntılarını korumayı esas alıyoruz" dedi.

Sekmen, Ulusoy ve beraberindekilere Oltu taşı tespih hediye etti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Erzurum ulusoy Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title