Haberler

Türsab, Başkan Kocadon'a Turizme Verdiği Destekler İçin Teşekkür Etti

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek yaklaşan yaz sezonunu değerlendirdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ile aynı zamanda Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı da olan TÜRSAB Bodrum üyesi Gündüz Nalbantoğlu ve TÜRSAB Bodrum üyeleri katıldı.

2016 yılı turizm sezonuna girerken yapılacak çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da görüşünü almak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Sevinç Gökbel, "Bugünkü ziyaretimizde 2016 yılı turizm sezonu öncesi Belediye Başkanımıza taleplerimizi, sorunlarımızı ilettik ve birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Bodrum için neler yapmalıyız konularında karşılıklı görüşlerimizi paylaştık. Bodrum'un sadece tarihi ve kültürel anlamda değil, sportif anlamda da çok aktif bir turizm kenti olması için belediye başkanımızın ciddi çalışmaları var. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında Bodrum için yapılan yoğun tanıtım çalışmaları için TÜRSAB olarak Başkan Kocadon'a teşekkür ederiz." dedi.

Bodrum'da yaz sezonunu iyi geçirebilmek için tüm kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde olması gerektiğini belirten Başkan Mehmet Kocadon ise TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu'na sezon öncesi yaptıkları bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Kocadon ayrıca Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) olarak Bodrum tanıtım çalışmalarını daha da hızlandıracaklarına vurgu yaprak çalışmalar sırasında ise her zaman hem kurumlar hem STK'lar ile fikir alışverişi içinde olduklarını kaydetti.

TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ziyaret sonunda, Bodrum turizmi için yapmış olduğu çalışmalardan ve turizme sunduğu desteklerden ötürü, üzerine Atatürk figürü işlenmiş teşekkür plaketini Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon'a takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title