Haberler

Turnuvada Karşılaştılar.

Kaya Çilingiroğlu'nun Eski Sevgilisi Sinem Ergüler ile Yeni Sevgilisi Feraye Tanyolaç Golf Turnuvasında Karşılaşınca Ortalık Karıştı

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NUN ESKİ SEVGİLİSİ SİNEM ERGÜLER İLE YENİ SEVGİLİSİ FERAYE TANYOLAÇ GOLF TURNUVASINDA KARŞILAŞINCA ORTALIK KARIŞTI

ünlü isimler vardı

Mövenpick Otel'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Golf Turnuvası'nın 6'ıncısı İstanbul Golf Kulübü Tesisleri'nde yapıldı. Turnuvaya Selim Egeli, Serra Tokar, Adil Benardete, Uğur Ekşioğlu, Rana Esen, Fehmi Zorlu, Nuri Conker, Raif Bilir gibi cemiyet hayatının ünlü isimlerde katıldı Kaya Çilgingiroğlu ile , bir dönem aşk yaşadığı eski manken Sinem Ergüler ile yenİ sevgilisi Feraye Tanyolaç aynı turnuvada sahaya çıktılar.

Görmezden geldiler

Gazetecİlerİn alınmadğı turnuvada, Kaya Çilgingiroğlu ile Feraye Tanyolaç, Sinem Ergüler ile yan yana gelmemeye büyük önem gösterdiler.. Turnuvadan sonra akşam saatlerinde yapılan ödül törenine Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç katılmazken, Sinem Ergüler hazır bulundu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title