Haberler

Turner Sendromlu Selcan'ın Murat Boz Özlemi

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde yaşayan ve geçen ay kaymonetin altında kalarak ağır yaralan Turner Sedromlu 14 yaşındaki Selcan Ağlaşan'ın tek isteği, hayranı olduğu şarkıcı Murat Boz'un kendisini ziyaret etmesi. Mudanya'da Demirhane Mahallesi'nde oturan Sabiha- Remzi Ağlaşan çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan ve 'Turner Sedromu' tanısı konulan Selcan, Murat Boz hayranı. Odası şarkıcının fotoğraflarıyla süslenen Selcan'ın en büyük isteğıi Murat Boz ile yan yana fotoğraf çektirmek.

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde yaşayan ve  geçen ay kaymonetin altında kalarak ağır yaralan Turner Sedromlu 14 yaşındaki Selcan Ağlaşan'ın tek isteği, hayranı olduğu şarkıcı Murat Boz'un kendisini ziyaret etmesi.

Mudanya'da Demirhane Mahallesi'nde oturan Sabiha- Remzi Ağlaşan çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan ve 'Turner Sedromu' tanısı konulan Selcan, Murat Boz hayranı. Odası şarkıcının fotoğraflarıyla süslenen Selcan'ın en büyük isteğıi Murat Boz ile yan yana fotoğraf çektirmek. Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulunda 8'inci sınıfa giden Selcan, yaklaşık bir ay önce okul çıkışı karşıya geçmek için üst geçiti kullanmayınca, Mehmet B. yönetimindeki 16 KV 385 plakalı kamyonetin altında kalarak ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede uzun süre yoğun bakımda kalan Selcan, bu süre içerisinde ailesinden, sürekli olarak şarkılarını söylediği Murat Boz'un kendisini ziyarete gelmesini istedi. Bir süre önce yemek yiyemediği için beslenme makinesine bağlı olarak hastaneden taburcu edilen ve yürüyemeyen Selcan, Murat Boz'un posterleriyle süslediği odasında sanatçının kendisini ziyaret edeceği günün özlemiyle yaşıyor.

HASTANEDE BİLE MURAT BOZ'U SAYIKLAMIŞ

Kızının hastanede dahi sürekli Murat Boz'u sayıkladığını söyleyen baba işçi emeklisi Remzi Ağlaşan şöyle dedi:

"Selcan, Murat Boz hayranı. Odasını onun fotoğrafları ile süsledi. Sürekli onu konuşuyor. Hastanede yatarken dahi Boz'un parçalarını söylüyordu. Kızımın sağlığına kavuşması için Murat Boz'un Mudanya'ya gelip, evimizde yavrumu ziyaret etmesi yeterli olacak. Bu isteğimizi kendisine ulaşamadığımız için iletemedik." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title