Haberler

Türkücü Karadağ, Kürtçe Türküye Klip Çekti

Adıyamanlı Türkücü Mahmut Karadağ ‘La Ne Hoştu Eskiden’ adlı albümünde bulunan Kürtçe parçaya klip çekti.

Adıyamanlı Türkücü Mahmut Karadağ 'La Ne Hoştu Eskiden' adlı albümünde bulunan Kürtçe parçaya klip çekti.

Türkücü Mahmut Karadağ, Adıyaman'ın kültürünü, dilini, gelenek ve göreneklerini anlatan 'La Ne Hoştu Eskiden' adlı albümünde ikinci klibini çekti. Albümde yer alan ve eşini kayıp eden bir kadının yaşam mücadelesini anlatan 'Ez Gula Kerejdağım' adlı Kürtçe türküye klip çekildi.

Talat Doğan'ın klip yönetmenliğini yaptığı klipte Adıyaman Belediye Konservatuar hocası Sedat Şahin ve konservatuarın tiyatro oyuncusu Dilan Taştan rol aldı.

Bağdere ve Eski Hüsnumansur köylerinde, Pirin Çayı'nda, Kartaltepesi, Sultansarayı'nda klip çekildi. Klibin yerel ve ulusal basında, sosyal medyada yayınlanmaya başlandığını belirten Mahmut Karadağ, "La Ne Hoştı Eskiden adlı klibimde Adıyamanlı hemşerilerimin büyük desteklerini gördüm. Bu klipte de yine hemşerilerimin beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Çünkü çok duygusal bir klip çalışması oldu. Bu klip çalışmasında benden desteklerini esirgeyen bütün herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Karadağ Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title