Haberler

Türksoy, İş Dünyası Genel Merkezini Ziyaret Etti

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Büyükelçi Düsen Kaseinov, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’ı ziyaret etti.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Büyükelçi Düsen Kaseinov, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'ı ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, TÜRKSOY Genel Sekreteri Büyükelçi Düsen Kaseinov'ı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Atasoy, "Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. TÜRKSOY kuruluşunun yapmış ulusal ve uluslararası çalışmalarını Türk iş dünyası olarak yakından takip ediyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Türk Devletlerinde yapacağımız çalışmaları TÜRKSOY la işbirliği içerisinde yapacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title