Haberler

Türksat'tan Sona Eren Kampanyaların Süre Uzatımına İlişkin Açıklama

Türksat A.Ş, süresi sona eren “SD Kutu Değiştirme”, “Yaza Merhaba”, “Hızlandıran Kampanya”, “İnternetsiz Ev Kalmasın” gibi onlarca kampanyanın süresinin tüm kampanya şartları aynı kalmak üzere 30 Eylül 2015 tarihine kadar uzatıldığını bildirdi.

Türksat A.Ş, süresi sona eren "SD Kutu Değiştirme", "Yaza Merhaba", "Hızlandıran Kampanya", "İnternetsiz Ev Kalmasın" gibi onlarca kampanyanın süresinin tüm kampanya şartları aynı kalmak üzere 30 Eylül 2015 tarihine kadar uzatıldığını bildirdi.

Türksat A.Ş, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Haziran 2015 tarihinde sona erdirilen "SD Kutu Değiştirme", "Yaza Merhaba", "Hızlandıran Kampanya", "İnternetsiz Ev Kalmasın", "Uydunet Alana Kablo TV Bedava", "İnternet Sözünüze İndirim", "Senin İçin Engelli", "Senin İçin Gazi ve Şehit Yakını", "Her Eve Bedava İnternet", "Teledünya Üst Paket Sözünüze İndirim","Teledünya Üst Pakete Geçiş", "Teledünya'ya Geçiş" ve "Merhaba Teledünya" adlı kampanyaların süresinin tüm kampanya şartları aynı kalmak üzere,30 Eylül 2015 tarihine kadar uzatıldığını ifade etti. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"1 Nisan 2015 ve 30 Haziran.2015 tarihleri arasında müşterilere sunulan HD kutu ve Docsis3.0kablosuz modem indirimli cihaz satış uygulaması, tüm koşulları aynı kalmak üzere,30 Eylül 2015 tarihine kadar uzatıldı. 30 Haziran 2015 tarihinde sonlandırılan"e-Faturaya Geçiş Kampanyası"nda da süre uzatımına gidildi. Kampanya kapsamında ilk ay sunulan"Altın Sinema Paketi" promosyonu,"Vizioon Sinema Paketi" olarak revize edildi ve kampanya süresi 31 Aralık 2015 tarihine kadar uzatıldı. Kampanyalar ve tarifeler ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 ve 126 no'lu çağrı merkezimizden veya http://www.turksatkablo.com.tr web adresinden ulaşılabilir." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türksat Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title