Haberler

Türközü Sakinleri Kansere Karşı Bilinçlenecek

Güncelleme:

Mamak'ın çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen kansere karşı bilinçlendirme seminerlerinin yenisi Türközü Mahallesinde yapılacak.

Mamak Belediyesi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle, Mamak'ın çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen kansere karşı bilinçlendirme seminerlerinin yenisi Türközü Mahallesi'nde yapılacak. KETEM doktorları tarafından gerçekleştirilecek bilgilendirme seminerleriyle Mamaklı kadınlar kansere karşı bilinçlendirilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; dördüncü seminerin Türközü Mahallesi'nde yapılacağını belirterek "Çağımızın en tehlikeli hastalıklarının başında gelen kanserde erken teşhis son derece önemlidir" dedi.

ÜÇ KANSER TÜRÜ DETAYLI ANLATILIYOR

25 Mart Salı günü saat 10: 00'da başlayacak seminer Türközü Aile Merkezi'nde yapılacak. Seminerde katılımcılar rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri hakkında bilgilendirilecek. Sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisinin de ele alınacağı seminerde KETEM bünyesinde yapılan taramalar hakkında da katılımcılara bilgi verilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title