Haberler

Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nazilli Şubesi’nce merkez Koca Cami de öğle namazına müteakiben Irak’ta hayatını kaybeden Müslümanlar ve Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nazilli Şubesi'nce merkez Koca Cami de öğle namazına müteakiben Irak'ta hayatını kaybeden Müslümanlar ve Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Koca Cami'de kılınan Cuma namazının ardından Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat öncülüğünde düzenlenen ve Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu'nun kıldırdığı gıyabi cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan, Aydın eski Milletvekili ve eski Nazilli belediye başkanlarından Mehmet Yüzügüler, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'KAN DÖKÜLMESİN, BARIŞ OLSUN'

Cuma namazına müteakip Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi'nin talimatıyla İl, ilçe ve belde teşkilatlarının ölen Türkmen kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nazilli Şube Başkanı Şükrü Irgat; "Ülkü Ocakları olarak bizler savaşın bitmesini, kan dökülmemesini istiyoruz artık. Ölen tüm Müslüman Türk kardeşlerimizin mekanlarının cennet olmasını istiyoruz. Şu ramazan-ı şerif hürmetine mübarek günlerde kan dökülmemesini istiyoruz, barış olsun istiyoruz. Hakkın rahmetine kavuşmuş olan tüm Müslüman kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Başkan Irgat, Türkemeneli'nde hayatını kaybedenlerin yakınları için de yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Topaloğlu Haluk Alıcık Nazilli Irak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title