Haberler

Türkmenistanlı 3 Kişi Başından Vurdular

Güncelleme:

Ümraniye'de bir biranın giriş katında kalan Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başlarından silahla vuran saldırganlar evde bulunan para ve cep telefonlarını alıp kaçtı.

Ümraniye'de Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başından silahla vuran saldırganlar evde bulunan 2500 dolar ve cep telefonlarını alıp kaçtı. Başından vurulan 3 kişiden 1'i yaşamını yitirirken 2'si yaralı olarak kurtuldu.

YARALI SOKAĞA ÇIKIP BAĞIRDI

Ümraniye Parseller Mahallesi Cansel Sokak 37 numaralı apartmandan sabah saatlerinde silah sesleri geldi. Ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar başından kanlar akan bir kişinin "Beni vurdular. Paramı çaldılar" şeklinde bağırdığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, merdivenlerde yatan başından yaralı Türkmenistan uyruklu Rahman Ruşen ve ev içindeki başından yaralı Rojik'i, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

2500 DOLARI VE TELEFONLARI ALIP KAÇTI

Polis ekipleri evde bulunan yine başından vurulmuş olan diğer Türkmenistan uyruklu Arif adlı kişinin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili olarak araştırma yapan polisler cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Eve gelen ve 5 dakika kaldıkları öğrenilen iki saldırganın Rahman, Rojik ve Arif'i başından silahla vurduktan sonra 2500 doları ve cep telefonlarını alıp kaçtığı belirtildi.

KİMLİK VE PASAPORT BULUNAMADI

Saldırganlar çıktıktan sonra kurşunun başını sıyırarak geçtiği Rahman'ın dışarı çıkıp yardım istediği bildirildi. Polisin evde yaptığı tüm aramalara rağmen bu kişilere ait kimlik belgesi veya pasaport bulamadığı öğrenildi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Evdeki otopsi işlemleri tamamlanan Arif'in cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis, bir mobilyacıda çalıştığı öğrenilen Türkmenistan uyruklu 3 kişiye saldıranları yakalamak için harekete geçti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan Ümraniye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ela:

Geçen ay seher vaktinden hemen sonra, ben sabah namazına kalkmak üzereyken, bir yabancı adamla yattığım odada gözgöze geldim. . Yakalamaya çalıştım ama kaçtı. . Polise şikayete gittik . . Geçen yıl da eskiden oturduğumuz eve 2 hırsız girmişti. Elimizde görüntüler de vardı ama kimse ilgilenmedi. . Üzülerek söylüyorum ama karakollar sadece raportörlük görevi yapıyor. Hırsızlıkla, eve yatak modanıza giren yabancı adamlarla ilgili şikayetininzle asla ilgilenmiyorlar. . Emniyetin-karakolların niçin varolduklarını sorgular oldum.

29
1
yanıtYanıtla
YALAN MI:

BİRİLERİ 12 YILDIR MİTİNGLERDE YAŞLI TEYZELERE NİNELERE DEDELERE BİZ GELDİK ÇETELERİ BİTRİDİK DEMİYORMUYDU O ZAMAN BU ÇETELER NEYİN NESİ BONZAYİCİLER KADINLARI KATLEDENLER HIRSIZLIK YAPANLAR YOLSUZLUKLUK YAPANLAR TECAVÜZLER ÇETE DEĞİL SE NEYİN NESİ

21
4
yanıtYanıtla
çobanyavuzayar61@gmail.com:

Sen bu toplumu yetiştiren zihniyete bak malesef akp böyle toplumu kucağında buldu, bunları yapanlar 12 yılın öncesinin terbiyesini alan kişilerdir, akp daha 12 yaşında.

yanıt0
yanıt0
ÜMİT:

ALLAHIM AKLIMIZA FİKRİMEZE MUKAYET OL

13
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

RTE ve hükümeti sayesinde Adalet, Hukuk ile İç ve Dış güvenlik konusunda Türkiye''nin durumu içler acısı. Kendisini Hukuk''un üzerinde gören ve Adalete hesap vermeyen yöneticilerin olduğu ülkede Can, Mal ve Namus güvenliği ara ki bulasın!

5
8
yanıtYanıtla
...:

yazık çok yazık, üzüldüm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kardeşlerim . . .

11
0
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

ya bu nasıl adalet devlet vatandaşınmal ve can emnıyetını korumakla mukelleftır anayasa maddesi ama gelin görünkü bir kanun cıkarmıyorlar hırsızlık tecavuz tacız ölüm le cezalandırılır toplum temızlenır barı ınsanlar evıne gırmekten korkar hale sokuyorlar bır kac canı yazık degılmı bu olen ınsanlara dun oldurulen alman vatandaşlarına

8
1
yanıtYanıtla
rezalet:

Ya bu adamlar Suriyeli Turkmenistanli diye haber yapiliyor ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title