Haberler

Türkmen: "Yeni Stat Orduspor'a ve Şehre Renk Katacak"

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu’da yapılacak olan 26 bin kişilik stadın Orduspor’a ve şehre renk katacağını söyledi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu'da yapılacak olan 26 bin kişilik stadın Orduspor'a ve şehre renk katacağını söyledi.

Ordu Durugöl Mahallesi'nde yapılması planlanan stadyum için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son Ordu ziyaretinde 'bu yılın kalkınma planına alacağız' demesi, şehirde ve Orduspor camiasında heyecan oluşturdu. 130 milyona mal olacak stat 26 bin kişi kapasiteli olacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Orduspor Külübü Başkanı Nedim Türkmen, yeni stadyumun Ordu'ya çok şey katacağını belirtti. Büyük stadyumların kulübe önemli ölçüde yarar sağlayacağını vurgulayan Başkan Türkmen, "Fenerbahçe 53 milyon Euro stadyum geliri elde ediyor. O yüzden 15 bin kişilik stadyumda oynamak farklı, 55 bin kişilik stadyumda oynamak farklı. Maddi olarak sağlanacak stadyum gelirleri de transferleri olumlu yönde etkiliyor" dedi.

Yeni yapılacak stadyumun Ordu'yu daha da zirveye taşıyacağını belirten Türkmen, "Orduspor futbol şehri diyoruz. 26 bin kişilik stadyumumuzun olması çok güzel olur. İlerleyen dönemlerde Orduspor'un Avrupa maçları olur, milli maçlar Ordu'da yapılabilir. Bir de stadyumu 24 saat yaşayan bir yer haline getirmek oldukça güzel olacaktır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Nedim Türkmen Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title