Haberler

TÜRKMEN SİTE SAKİNLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Güncelleme:

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi ziyaretlerine siteler bölgesinde devam ediyor.

Ata 2 bölgesinde bulunan Doktorlar Sitesi sakinleriyle projelerin paylaşıldığı ve site sakinlerinin sorunlarının, talep ve önerilerinin dinlendiği geceye Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de katıldı. “Yeni dönemde vatandaşı belediyeye değil, belediyeyi vatandaşın ayağına götüreceğiz. Yeni dönemde birbirinden önemli marka projeleri Üsküdar’ımızda gerçekleştireceğiz. Bu milletin bizlere güveninin işareti olan sandığa sahip çıkmamız lazım. Bizim hamdolsun seçim sonuçları ile ilgili hiçbir tereddütümüz yok. Üsküdar’da rekor oy oranı alarak Başbakanımıza olan samimiyet ve bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. Biz Üsküdar’a hizmet sevdalısıyız.” Diyen Hilmi Türkmen Üsküdar için planladıkları projelere de kısa kısa değinerek site sakinlerini bilgilendirdi.
 

“Yarın Allah’ın izniyle bir “prestij” tablosu olan Çamlıca Spor Okulu’muzu açarak projelerimizi hayata geçiriyor olduğumuzu göstereceğiz. Projelerimiz bu okulla sınırlı değil. Üsküdar’ı şahlandıracak nice proje sizlerle buluşmak için sırasını bekliyor. Bizler sizlere hizmet aşkıyla bu göreve talip olduk. Bunca zamandır ortaya koyduğumuz çalışmalar 30 Mart’tan sonra da hız kaybetmeden devam edecek. Üsküdarı hep birlikte yükseklere taşıyacağız. Destek ve dualarınız bizimle oldukça sizlere hizmet için yorulmak nedir bilmeksizin çalışacağız.” Diyerek vatandaşa hizmete her zaman hazır olduklarını dile getirdi.


İşte Üsküdar’da yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerden bazıları :  

Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim Projesi, Bulgurlu Engelli ve Yaşlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi, Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi, Çamlıca Spor Okulu, Ferah Yaşam Merkezi, Bağlarbaşı Spor Kompleksi, Ünalan Spor Kompleksi, Güzeltepe Yaşam Merkezi, Validebağ Korusu, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Otopark.

 
 
 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hilmi Türkmen Ak Parti Çamlıca Üsküdar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title