Haberler

Türkmen Komutan Molla: "Türkiye'nin Yardımları ile Ayakta Kaldık"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İkinci Sahil Tümeni Komutanı Beşar Molla ile röportaj Suriye'de rejime karşı mücadele eden Bayır Bucak Türkmenlerinin oluşturduğu İkinci Sahil Tümeni Komutanı Beşar Molla, mücadelelerine Türkiye'nin yardımları ile devam ettiklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İkinci Sahil Tümeni Komutanı Beşar Molla ile röportaj Suriye'de rejime karşı mücadele eden Bayır Bucak Türkmenlerinin oluşturduğu İkinci Sahil Tümeni Komutanı Beşar Molla, mücadelelerine Türkiye'nin yardımları ile devam ettiklerini söyledi. Türkmen Dağı'ndaki kamplarında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Molla, "Dört yıldır rejime karşı savaşıyoruz. Savaşımıza devam edeceğiz. Türkmen Dağı çevresindeki askeri faaliyetlerimiz sürüyor" dedi. Molla, Keseb bölgesinde yaklaşık 60 kilometrelik bir hattı tuttuklarını ve bu hat üzerinde rejime bağlı güçlerle zaman zaman şiddetli çatışmalar çıktığını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Suriye Bucak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ol-caymaz:

Bugüne kadar destek olduk ama, bundan sonrası biraz şüpheli. Çünkü içimizdeki TÜRKİYE DÜŞMANLARI, AKP''nin tek başına iktidar olmasını ''''geçici bir süre için'''' engellemiş durumda. Dolayısıyla çevremizdeki Türk kökenli ve Müslüman kardeşlerimiz bu durumdan maalesef olumsuz etkilenecekler. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title