Haberler

Esad ve Putin'e Desteğe Gelen İran Askerleri Öldürüldü

Güncelleme:

Rusya ve Esad güçlerinin Türkmenlerin yoğunlukta olduğu Bayır Bucak ve Lazkiye bölgelerine düzenlediği saldırıya destek veren İran ordusuna ait askerler de çatışmalarda öldürüldü

Suriye'de Türkmenlere karşı yürütülen ortak saldırılarda Rusya, Esad rejimi ve İran askerleri birlikte hareket ediyor. O bölgeyi savunan Ahrar Şam mücahitleri Lazkiye kırsalında çıkan çatışmalarda öldürülen İranlı askerlerin fotoğraflarını yayınladı.

İRAN ASKERİ DE ÇATIŞMALARA DESTEK VERİYOR

Rusya ve Esad rejimi ve İran adına çatışan askerler, Türkmenlerin yoğunlukta olduğu Bayır Bucak ve Lazkiye bölgelerine saldırı düzenliyor. Rusya'nın savaş uçaklarıyla destek verdiği saldırılara, İranlı askerler de sıcak çatışmalarla destek veriyor.

FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Ahrar Şam mücahitleri, Lazkiye kırsalında 240 mm havan ile rejim militanlarının bombalandığını açıkladı. Bu operasyonlarda öldürülen İran adına çatışan askerlerin de fotoğrafları yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Lazkiye Bucak İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (229)

TÜRKMEN DAĞI DÜŞMEYECEK:

Güzel haber

97
16
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI:

DÜSÜNEBILIYORMUSUNUZ TÜRKIYENIN YAPTIGINI NE CIN NE JAPON NEDE AMERIKALISI YAPABILDI . BIZIM TOPRAGIMIZDA GÖZÜ OLANLAR DIKKAT ETSIN BIZLER KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVASIRIZ ÖYLE RUSLAR GIBI HAVLAMAYIZ BIZ DERINDEN ISIRIRIZ KUDUZ ASISI DAHI FAYDA ETMEZ VE NOKTA

78
4
yanıtYanıtla
amed21:

savaşın sonunda kazanan ve Akdeniz çıkışlı devlet kuran biz Kürtler olacağız diğerleri kaybedecek

11
63
yanıtYanıtla
Hah:

Rüyanda mı?

yanıt5
yanıt1
Harun:

Ha ha ha :) güzeldi espri ;) İsrail Rusya önce kullanıp sonra biçmsin de ona dua et !!! O kadar ülke varken size bırakırlar mı la !!

yanıt2
yanıt0
MAHO:

TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR. HANİ KAZANAN SİZ OLSANIZ. YAKIN TARİHTE BİLE HEM ABD HEMDE RUSYA İŞİNİ GÖRDÜKTEN SONRA MAŞALARI İSTEDİĞİ TARAFA SALLAYI VERİR. ÖRNEK SADDAMBELKİ DERS ALIRSINIZ

yanıt1
yanıt0
ali:

Allah yardımcınız olsun osmanlıyı sırtından vurmuş tüm hainler kardeşlerimize saldırıyor. . . dayanamıyorum bazen . . .

58
7
yanıtYanıtla
AKPKKsıMobil-IOS:

Savaşa hayır türkmenlere destek için evet

49
15
yanıtYanıtla
mamı putin:

her biji xalı putın lığe lığe mamı putun serı lığe

5
56
yanıtYanıtla
kurt bey:

aslında azerilerle beraber irana bi ders vermek lazım

54
7
yanıtYanıtla
Tüm 229 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title