Haberler

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun Yeni Başkanı Erkan Yalçın Oldu

- Türkiye Yüzme Federasyonu'nun yeni başkanı Erkan Yalçın olduANKARA - Türkiye Yüzme Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa, 204 delegeden 108'inin oyunu alan Erkan Yalçın getirildi.

- Türkiye Yüzme Federasyonu'nun yeni başkanı Erkan Yalçın oldu

ANKARA - Türkiye Yüzme Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa, 204 delegeden 108'inin oyunu alan Erkan Yalçın getirildi.

TYF Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi. Genel Kurul Divan Başkanlığı'nı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu yaparken, kurul Burhanettin Hacıcaferoğlu, Ömer Faruk Şirvan ve Selçuk Demirel'den oluştu. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Vekili Erkan Yalçın ile Barış Bul'un yarıştığı seçimde 223 delegeden 204'ü oy kullandı. 108 oy toplayan Yalçın, TYF'nin yeni başkanı olurken, diğer aday Barış Bul ise 96 oyda kaldı.

Federasyon başkanlığına seçilen Erkan Yalçın, oylama sonrası yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Buradaki yarışı ben kazanmadım, Türkiye kazandı. Bu yarışın galibi TYF ailesidir. Çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen, oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederim. Bu camia, hak ve adalet üstüne olacak. Bir olacağız, birlik olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun."

Yalçın'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı;

"Ali Güven, Haluk Önem, Afife Beşik, Salih Başparmak, Fatih Sezer, Dilek Mosturoğlu, Selçuk Demirel, Yaşar Ayhan, Kerim Altıay, İrfan Özdemir, Abdulsamet Korkmaz, Özgür Bayazıtlı, Murat Tunçbilek, Ramazan Aslantaş."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şekip Mosturoğlu Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title