Haberler

Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nın Ardından

Edirne Su Sporları Kulübü İstanbul'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nda 7 madalya kazandığı bildirildi.

Edirne Su Sporları Kulübü İstanbul'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nda 7 madalya kazandığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, şampiyonada büyük bir başarı elden eden kulüp 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 7 madalyayı Edirne'ye kazandırdı.

Şampiyonada 13 yaş bayanlar kategorisinde mücadele eden Edirne Su Sporları Kulübü sporcusu Olcaytu Hatipoğlu, 50 metre serbest ve 100 metre kelebek stillerinde birinci oldu.

Yarışmada, 200 ve 50 metre kelebek stillerinde ise ikincilik elde eden Hatipoğlu, şampiyonayı 2 altın ve 2 gümüş madalya ile tamamladı.

Şampiyonaya katılan bir diğer Edirne Su Sporları Kulübü sporcusu Celil Berk Yılmaz da 15 - 16 yaş erkekler kategorisinde 100 metre karışık stilde ikincilik, 200 metre karışık ve 50 metre kurbağa stillerinde üçüncülük elde etti.

Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nı 7 madalya ile tamamlayan Edirne Su Sporları Kulübü, 13 yaş bayanlar kategorisinde 53 takım arasından 4. olmayı başardı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title