Haberler

Türkiye'yi Belçika Güldürdü, İrlanda Cumhuriyeti Yıktı

Güncelleme:

EURO 2016'da mücadele veren Türkiye, Belçika'nın İsveç'e 84. dakikada attığı golle sevinirken, İrlanda'nın İtalya'ya 85. dakikada attığı golle yıkıldı.

Türkiye'nin EURO 2016 macerası İtalya'nın İrlanda Cumhuriyeti'ne 1-0 yenilmesinin ardından sona erdi.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016'da son 16'ya kalması için hem Belçika'nın İsveç'e hem de İtalya'nın İrlanda Cumhuriyeti'ne yenilmemesi gerekiyordu.

BELÇİKA'YLA SEVİNDİK

Aynı anda başlayan iki karşılaşma da uzun süre 0-0 devam ederken, ilk gol Belçika-İsveç maçından geldi. Bu karşılaşmada Belçikalı oyuncu Radja Nainggolan 84. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atarken Türk futbolseverleri de sevince boğdu.

SANİYELER SONRA ÜZÜLDÜK

Ancak, bu gole sevinirken saniyeler sonra İtalya-İrlanda Cumhuriyeti maçından kötü haber geldi. İrlanda'dan Robbie Brady takımını müdacelenin 85. dakikasında 1-0 öne geçirdi ve Türkiye'nin son 16 umutlarını suya düşürdü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Belçika İtalya İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

VATAN PERVER:

RTE YiNE YAPACAGINI YAPTI MiLLi TAKIMADA KAYYIM ATADI BUNLAR MiLLi DUYGULARDAN YOKSUN TERiM VE YARDIMCISI ARDA VE HER ZAMAN HER KAYYIMIN YAPTIGI GiBi VERiLEN GÖREVi BASARIYLA YERiNE GETiRDiLER YANi BATIRDILAR HAiNLER. DUYGULARIYLA OYNANAN HALKIMIZA HAVALE EDiYORUM. . .

8
5
yanıtYanıtla
OZAN TUFAN''IN SAÇLARI.:

ADAMIN BİRİ OZAN TUFAN GOL ATINCA ''''BEN OZAN TUFAN''IN YERİNDE OLSAM, GOL ATINCA TARAKLA SAÇLARIMI TARARDIM'''' DİYE SÖYLEMİŞ. . . ŞİMDİ NERDESİN BUNU SÖYLEYEN ADAM? NE OLDU, SAÇ TARAMAYA MI GİTTİN? BAK, HIRVATİSTAN MAÇINDA OZAN TUFAN''IN SAÇ DÜZELTMESİ OLMAYIP HIRVATLARDAN O GOLÜ YEMESEYDİK, ŞİMDİ BİZ TUR ATLAMIŞTIK. . . ŞİMDİ ANLADIN MI GERÇEKLERİ ACI BİR ŞEKİLDE. . . ?

4
3
yanıtYanıtla
ayşe:

milletimizin başı sağ olsun nasip değilmiş üzülmeyin

1
4
yanıtYanıtla
FENER ŞİKE YAPMIŞ ...MIŞ ,:

ŞİKENİN AĞABABASI İŞ DE , HADİ GİDİN İSBAT, EDİN VE İTALYAYA CEZA VERİN BAKALIM VEREBİLİYORSANIZ .

2
0
yanıtYanıtla
yorum:

önce sahada terinin son damlasına kadar savaşacaksın. ondan sonraüçünçü olmasan bile üzülmeyeceksin.

1
0
yanıtYanıtla
SPOR. PROFÖSÖRÜ:

AÇIK VE NET. YAZIYORUM. İTALYA İRLANDAYA BELÇİKANIN 84 dk . 1-0 Galibiyetinin Hemen Ardından 86 dk ŞIKE. YAPARAK TÜRKIYE. NIN FINALLERE. Kalmasını Engellenmiştir Bunda UEFA Da Prmağı VARDIR 2 Takımda. İtalya İrlanda CEZASIZ Kalmamalı Turnuvadan Atılmalıdır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title