Haberler

Türkiye'yi Ağlatan Reklam Yıldızları

Türk Hava Yolları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolaşıma giren ve izlenme rekorları kıran reklam filmini kahramanları Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyünde ortaya çıktı. Ödüllü yönetmen Bahadır Karataş imzasını taşıyan dört küçük çocuğun bir köyde uçaklara olan sevgilerini anlatan reklam filminin yıldızları, köyde mütevazi bir hayat sürüyor. Aynı köyden 8 çocuğun fotoğraflarının arasından çekilen dört minik yıldız, hem ilgiden hem kamera karşısına geçmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Fotoğraf çekimlerinin ardından birkaç deneme çekimi yapılan ve akabinde reklamda oynamasına karar verilen ilkokul öğrencileri Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç, reklam filminin tadını çıkarıp geleceğe umutla bakıyorlar.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyünde mütevazi bir yaşam süren reklam filminin oyuncuları Kerim Ardıç (8) ve Elvan Büyükkursak (10)'ın hayatında önemli değişikler oldu. Hayatlarında ilk kez uçağa binen minik oyuncular bu deneyimin çok güzel olduğunu söylediler. Elvan uçak yolculuğundan biraz korktuğunu söylese de Kerim sadece uçak kalkarken korktuğunu bildirdi. Ayrıca pilot olmak istediğini belirten Kerim, kendini televizyonda görünce "çok güzel çıkmışım ve çok güzel oynamışım" dedi. Kerim "Kendisine hediye edilen bisiklet üzerinde röportaj verirken şunları söyledi: "Köyde fotoğrafımızı çektiler, filmcilere gösterdiler, bizi seçtiler. Televizyonda kendimi görünce çok duygulandım, mutlu oldum. Pilot olmak istiyorum. Reklam çekmek zor değil, iyi bir şey. İstanbul'a gittik, orada kaldık. Sultanahmet ve başka yerleri gezdik, dört gün kaldık. İlk kez uçağa bindim ve korkmadım. Daha önce hiç uçak görmemiştim. Uçakta yemek yedik oyun oynadık." Kerim, "Tekrar reklam filminde oynamak isteyip istemediği" sorusuna, "Oynamak isterim. İyi bir yönetmenimiz vardı. Çekimler zor olmadı" diye karşılık verdi.

Köyde ve okulda artık ünlü olduklarını belirten çocuklar öğretmenlerin kendileriyle fotoğraf çektirdiklerini belirtti. Öğretmen olma hayalinden vazgeçmediğini belirten minik oyuncu Elvan da çekim sürecini şöyle anlattı: "Önce fotoğrafımızı çektiler aynı köyden 8 çocuğun daha fotoğraflarını çektiler ve fotoğrafları bir sürü adama gösterdiler sonunda bizi beğendiler. Reklamlarda kendimi gördüğümde iyi hissettim. Arkadaşlarımla birlikte çok güzel oynamışız. Oyuncu olabilirim, İstanbul'a gittik ve ilk kez uçağa bindik. İstanbul'da akvaryuma, Sultanahmet'e gittik, sinemaya gittik, bundan sonrası için de film çekmek istiyorum. Reklamlarda oynamak istiyorum. Biraz daha büyüyünce filmleri çektikten sonra öğretmen olmak istiyorum. Reklam çekerken biraz üşüdük, biraz yorulduk,hareketler yaptık reklamda, hediye olarak tablet, bisiklet, kalem, defter, çanta, bot aldık. Bu işi sevdim ve yapmak istiyorum."

Kerim'in dedesi Alim Ardıç da THY'nin reklamında oynayan torunuyla gurur duyduğunu söyledi. Ardıç ayrıca, THY'nin Almanya ve Fransa'da gerçekleştireceği reklam çekimleri için de tekrar çocuklarına reklam teklifinde bulunduğunu belirtti. Elvan'ın annesi Döndü Büyükkursak da Elvan'ın evde oyuncu edasıyla dolaştığını ve oyuncu gibi davrandığını söyledi. Döndü Büyükkursak, Elvan'ın THY'nin başka reklam çekimleri için gelecek tekliflere olumlu yanıt vereceklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Korkuteli Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title