Haberler

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Yapıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti 2. Yüksek İstişare Kurulu Toplantısını İstanbul’da yaptı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti 2. Yüksek İstişare Kurulu Toplantısını İstanbul'da yaptı.

İstanbul'da, düzenlenen Türkiye Yeşilay Cemiyeti 2. Yüksek İstişare Kurulu Toplantısıyla alakalı olarak değerlendirmede bulunan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, "Bağımlılıkla mücadelede sadece Türkiye'nin değil dünyanın da gündeminde olan bir kurumun çalışmalarına Adıyaman Şubesi olarak katkı sunmanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

Özöncel, "1. İstişare toplantısında Adıyaman Şubesi olarak sunduğumuz görüş ve önerilerin genel merkezimizce değerlendirilerek Türkiye genelinde hayata geçirilmesi, 2. İstişare toplantısı için bizlere motivasyon sağladı. 2. İstişare toplantısında da şube olarak görüş ve önerilerimizi sunma imkanı bulduk. Her yönüyle ülkemize bağımlılıklarla mücadele hususunda katkı sunacak önemli çalışmalara imza atıldı. Bu vesileyle güzel ülkemin değerli insanlarını bu önemli kurumun gönüllüsü olmaya çalışmalarına katkı sunmaya davet ediyorum. Ülkemizin güzel yarınları için geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak adınıza üstün bir gayretle çalışan yönetim kurulumuza, çalışanlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederek bu yıl da Adıyaman'da Yeşilay olarak birçok projeye imza atma hazırlığındayız" diye konuştu.

Özöncel, son olarak herkesi Yeşilay sponsorluğunda çekilen bağımlılıklarla mücadelenin konu edildiği 'Son Çıkış' adlı diziyi izlemeleri tavsiyesinde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title