Haberler

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manavgat Şubesi Kuruldu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'nin Antalya'nın Manavgat ilçesinde şube kurulma kararı almasının ardından Manavgat Şubesi genel kurulu gerçekleştirildi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'nin Antalya'nın Manavgat ilçesinde şube kurulma kararı almasının ardından Manavgat Şubesi genel kurulu gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan genel kurulda oluşacak olan yönetim kurulunun, üyelerden gelen yazılı teklifle liste oylama usulü ile seçilmesi kabul edildi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada Yeşilay temsilciliği görevini yürütmekte olan başkan adayı Fatih Kaplan'ın yönetim kurulu aday listesi oybirliği ile seçildi. Kaplan'ın başkanlığında oluşan Yeşilay Manavgat Şubesi Yönetim Kurulu'nda Ayla Özdemir, Mustafa Taş, Bülent İşbilir, Ece Ergür yer aldı. İnşaat Mühendisi Hasan Çolak başkanlığında oluşan denetleme kurulunda ise Mehmet Şahin ve Hasan Göktaş yer aldı.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Fatih Kaplan genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek,"Yurdumuzda ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde, tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, fuhuş, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi topluma zarar veren tüm zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacı ile kurulan cemiyetimizin Manavgat Şubesi'nin tüm halkımız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title