Haberler

Türkiye Yeni Yıla Terör Eylemleri ve Güvenlik Önlemlerinin Gölgesinde Girdi

Güncelleme:

Türkiye yeni yıla terör eylemlerinin ve güvenlik önlemlerinin gölgesinde girdi. Taksim ve Kızılay'da organizasyon yapılmadı.

Yeni yıla Türkiye geçen yıllara nazaran, yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir havada girdi.

TAKSİM'DE ORGANİZASYON YAPILMADI

İstanbul'un simge merkezlerinden Taksim'de bu yılbaşına güvenlik önlemleri damgasını vurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim'de yılbaşı için bir organizasyon yapılmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kendi inisiyatifleriyle meydana çıkan vatandaşlar yeni yılı sönük bir havada kutladı.

ORTAKÖY'DE ÖNCE ŞEHİTLER ANILDI

İstanbul'un önemli merkezlerinden Nişantaşı ve Ortaköy'de kutlamalar geçen yıllara nazaran terör eylemlerinin gölgesinde geçti. Ortaköy'de CHP'li Beşiktaş Belediyesi tarafından yılbaşı organizasyonu düzenlendi. Önce Türk Bayrakları ve fenerlerle meydanı dolduran vatandaşlar şehitleri andı, ardından yeni yılda umudu simgeleyen beyaz balonlar havaya uçuruldu.

ANKARA'DA BURUK BİR HAVA HAKİMDİ

Yılbaşı kutlamalarının bir diğer merkezi olan Kızılay'da ise, tıpkı İstanbul'daki gibi buruk bir hava hakimdi. Kızılay'da polis güvenlik önlemleriyle havada kuş bile uçurtmadı. Yeni yıla Ankaralılar buruk bir hava içerisinde girdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Türkiye Kızılay Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title