Haberler

Türkiye'ye ve Türk demokrasisine olan inancımız tam

Güncelleme:

Oger Telecom Başkanı Mohammed Hariri: "Türk demokrasinin ve milli iradenin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmekten çok memnunuz. Türkiye'ye ve Türk demokrasisine olan inancımız tam."

Türk Telekom'un büyük hissedarı Oger Telecom Başkanı Mohammed Hariri, son gelişmelere dair yaptığı açıklamada, Türkiye'de demokrasinin ve milli iradenin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Hariri, Türkiye'nin güçlü, vizyoner yönetimine ve Türk demokrasisine olan inançlarının tam olduğunu vurguladı. Mohammed Hariri Türkiye'de demokrasiyi korumak için hayatını feda edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Mohammed Hariri, "Türkiye'ye en fazla yatırım yapan şirketlerden biri olarak, başından beri Türkiye'ye her alanda güvendik. Türk Hükümeti'nin, Türk halkından aldığı meşru gücü bir kez daha görüldü" dedi.

Hariri, yaptığı açıklamada küresel lider ülkelerle karşılaştırıldığında da inanılmaz bir başarı yakalayan Türk devletine, Türk Hükümeti'ne ve Türkiye'nin demokratik kurumlarına güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Mohammed Hariri Türkiye'ye olan yatımlarının tereddütsüz bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

Mohammed Hariri Türkiye'nin, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakan Binali Yıldırım liderliğinde tüm hedeflerine ulaşacağından hiçbir şüphe olmadığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mohammed Hariri Türk Telekom Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title