Haberler

    Türkiye'ye Gidince Sıkıntılarımızı Unutuyoruz

    Ramazan Bayramına 9 gün kalması dolayısıyla sınır kapılarından geçişler sıklaştı.

    Ramazan Bayramına 9 gün kalması dolayısıyla sınır kapılarından geçişler sıklaştı. Almanya'dan ailesiyle Türkiye'ye giden Ümit Sever, Ramazan Bayramı dolayısıyla tatilini erken başlattığını söyledi. Yolculuğunun sorunsuz geçtiğini anlatan Sever, "Vatanımıza geldiğimiz için mutluyuz. Buraya gelince bütün sorunları, sıkıntıları geride bırakıyoruz. Ramazanı da bayramı da İzmir'de yakınlarımızın yanında geçireceğiz" dedi.

    CUMHURBAŞKANI ÇAĞIRDI, GELDİK

    Almanya'dan yola çıkan Ahmet Taşkıran da Ramazan Bayramı için yıllık tatilini erken başlattığını ifade etti. Her yıl Türkiye'ye gelmeyi sabırsızlıkla beklediklerini anlatan Taşkıran, "Tatilimizi İstanbul'da geçireceğiz. Cumhurbaşkanımız bizleri davet etti biz de yurtdışında yaşayan Türkler olarak davete icabet ederek ülkemize erkenden geldik" diye konuştu.

    DİNLENE DİNLENE GELDİK

    Danimarka'dan ailesiyle Türkiye'ye giden Nuriye Kalın ise bayramı Konya'da geçireceğini söyledi. Türkiye'ye vardığı için mutlu olduğunu belirten Kalın, tatilde Mevlana Müzesi'ni ziyaret edeceğini kaydetti. Almanya'da yaşayan Hasan Fehmi Eker de tatilini yakınlarının yanında Konya'da geçireceğini söyledi. Yolculuğun rahat geçtiğini anlatan Eker, "Mola vererek, dinlene dinlene geldik. Türkiye'ye gelişlerde artış var. Ramazan Bayramı yaklaştıkça yoğunluk daha da artacak" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ramazan Bayramı Türkiye Almanya İzmir Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title