Haberler

    Türkiye Yatırımcılar İçin Cazibe Merkezi'

    TÜRK milletvekilleri Berlin'de TDİHK yönetim kurulu üyeleri Bahattin Kaya, Süreyya İnal, Genel Sekreteri Ahmet Bayraktar, Berlin Brandenburg Türk Alman İşadamları Birliği Başkanı Bahattin Kaya ve bazı işadamlarıyla bir araya geldi.

    TÜRK milletvekilleri Berlin'de TDİHK yönetim kurulu üyeleri Bahattin Kaya, Süreyya İnal, Genel Sekreteri Ahmet Bayraktar, Berlin Brandenburg Türk Alman İşadamları Birliği Başkanı Bahattin Kaya ve bazı işadamlarıyla bir araya geldi. Komisyon Başkanı Altunyaldız, Türkiye'nin 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası göstermiş olduğu birlik ve beraberliğin uluslararası yatırımcı çevreler tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Uluslararası firma yetkilileriyle Hamburg'da yapılan görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirten Altunyaldız, Türkiye'nin yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Altunyaldız,"Ülkemiz bir taraftan büyüyen ekonomisi ve artan enerji talebiyle kendisini tüm yatırımcılara cezbetmiş durumda, diğer taraftan da bölgesinde yükselen bir merkez olması ve bölgesindeki tüm ülkelere, tüm coğrafyaya hitap edecek bir ülke olması konumu itibariyle de yine yatırımcıları cezbedecek bir ülke. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi oldu" dedi.

    Türk milletvekilleri yarın da Federal Meclis Ekonomik İlişkiler ve Enerji Komisyonu üyesi milletvekilleriyle görüşecek.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Ahmet Bayraktar Bahattin Kaya Türkiye Berlin Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title