Haberler

Türkiye Yardım Severler Derneği Yardımlarına Devam Ediyor

Türkiye Yardım Severler Derneği Tekirdağ Şubesi, Ramazan ayında da yaşlı ve yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatıyor.

Türkiye Yardım Severler Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ve yaşlılara erzak yardımı yapılıyor. Ramazan ayında Derneğin belirlediği 50 aileye yadım eli uzatıldığını belirten Türkiye Yardım Severler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Neslihan Gürcanlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını söyledi.

Yardımların Ramazan boyunca artarak devam edeceğini belirten Gürcanlar, "Kendi belirlediğimiz ailelerle yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Yardım yaparken önceliğimizi yaşlılar ve yetim çocuklardan yana kullanıyoruz. Derneğimizin yaptığı kermeslerden gelen bütçeler ve bağışçılarımızın bağışları ile oluşturulan bütçeler ile yardıma ihtiyacı olan insanların erzak ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Ayrıca Derneğimize gelen fidyeleri de belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Biz herkese ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamadığımız insanlar da şubemize gelerek ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyorlar" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title