Haberler

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bakırköy Şubesi 50 Yaşında

1967 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bakırköy Şubesi kuruluşunun 50. Yılını Ataköy'de kutladı.

Şimdiye kadar binlerce kadına, engelliye, yaşlıya, çocuğa ayni ve nakdi yardım yapan derneğin kutlama programına Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Bakırköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferah Cankıran, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bakırköy Şube Başkanı Türkan Alper ve derneğin üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Türkan Alper'in Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin(1928'de kuruldu) yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından kürsüye gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Dernekle yaptıkları işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında şunlara yer verdi:" Bakırköy Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamında Türkiye'ye rol model çalışmaları var. Bu çalışmaların arkasında da sizin gibi her zaman yardım elini uzatan paydaşlarımız var. Dünyanın neresine giderseniz gidin Türk insanı için yardım severdir, sıcak kanlıdır, vatanperverdir denir. Bu bizim farklılıklarımıza rağmen en temel ortak değerlerimizdir. Ben; derneğimizle beraber nice hayırlı çalışmalarımızın artarak süreceğinin buradan sözünü veriyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title