Haberler

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fıtness Şampiyonası Sona Erdi

Zonguldak'ta 10-13 Nisan tarihleri arasında Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona sona erdi.

Zonguldak Dedeman Otel'de gerçekleşen şampiyonada 51 sıklette 300'e yakın sporcu, vücut geliştirme, klasik vücut geliştirme, çocuk fitness, fitness, body fitness, wellness ve atletik fizik kategorilerinde yarıştı.

Klasik vücut geliştirmede 1,68 boy altında Davut Solmaz, 1,71 boy altında Onur Kaya, 1,75 boy altında İlkay Beyga, 1,80 boy altında Doğuşkan Özhan ve 1,80 boy üzerinde Mete Bektaş şampiyon oldu.

Vücut geliştirme büyük erkeklerde ise 75 kilogram altında Burak Karasu, 95 kilogram altında Serkan Kaya, 100 kilogram altında Caner Savut, 70 kilogramda Cihan Doğuşcan, 75 kilogramda Yetiş Akçöltekin, 80 kilogramda Ufuk Doğan ve 85 kilogramda Volkan Yalvaç şampiyon oldu.

Vücut geliştirme "overall" kategorisinde Ufuk Doğan, klasik vücut geliştirme "büyükler overall"da İlkay Beyga birinci, çiftler vücut geliştirme açık sıklette ise Dilek Sarı ve Onur Yılmaz çifti şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyona sonunda konuşan Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, katılımın çok yüksek olduğunu ifade ederek, sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti. Daha sonra Kurt, şampiyonada dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title