Haberler

Türkiye ve Samsun'da Lojistiğin Geleceği

Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi Lojistik Bölümü tarafından “Türkiye’de ve Samsun’da Lojistiğin Geleceği” konulu söyleşi düzenlendi.

Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi Lojistik Bölümü tarafından " Türkiye'de ve Samsun'da Lojistiğin Geleceği" konulu söyleşi düzenlendi.

Düzenlenen söyleşiye İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, okul müdürü Mustafa Şahin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, " Türkiye'nin ulaştırma alanında büyük projeleri var. 3. köprü, 3. havalimanı, Körfez geçişi, Çanakkale Boğaz Köprüsü, Marmaray ve hızlı tren projeleri ile ülkemiz sadece bölgenin değil, dünyanın önemli ulaştırma ve lojistik merkezi konumuna gelecektir. Samsun ilimizde valiliğin yürüttüğü Lojistik Köy Projesi ile ihracat kapasitesine büyük oranda artıracaktır. Türkiye'nin 2023 vizyonu yolunda lojistik ve ulaştırma lokomotif sektör görevi yüklenecektir. Halen ulaştırma ve lojistik alanında nitelikli eleman sıkıntısı had safhadadır. Bu yüzden bu okulun öğrencileri olarak çok şanslısınız. Kendinizi iyi yetiştirirseniz sektörde önemli görevler alabilirsiniz" dedi.

Öğrencilerin sorularının cevaplandırmasının ardından katkılarından dolayı İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya çiçek ve plaket hediye ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı Piri Reis Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title