Haberler

Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası

Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut'un konuşması

Plaj Voleyboludan detaylar

Sporcular ile röportajlar Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası başladı

Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası Adana'da başladı.

Yumurtalık plajında düzenlenen törende katılımcı Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, 100. Yıl Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesinden kadın ve erkek 100'ün üzerindeki sporcuyla seremoni yapıldı.

Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, törende yaptığı konuşmada, ilçenin 2 bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip olduğunu, doğası ve deniziyle bölgeye hitap eden, kentin, diğer bölgelere göre daha keşfedilmemiş olduğunu söyledi.

İlçenin gereken turizm yatırımlarını alamadığına işaret eden Karabulut, "Bu bağlamda ilçemizi bu gibi aktivitelerle tanıtımının yapılması ilçemiz için büyük bir fırsattır. Bu turnuvaya katılan tüm sporcular ilçemiz için tanıtım elçisi olacaktır. İlçemize yurdumuzun çeşitli yerlerinden gelen sporcu ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik de Yumurtalık'ın bu turnuvaya çok iyi hazırlandığını, eksiksiz bir şekilde ev sahipliği yapmak için belediye olarak hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından ilk gün müsabakaları yapıldı.

Kaynak: AA / Spor

Ankara Üniversitesi Yumurtalık Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title