Haberler

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası, Antalya'da Yapıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin 81 ilinden 850 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası Antalya Lara'da bir otelde yapıldı.

Şampiyonada Point Fighting iki tatemide yapılırken; Full Contact ve Low Kick Branşları da iki ringde yapıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nden BESYO Araştırma Görevlisi Bolat GÜNDÜZ'ün nezaretinde müsabakalara katılan sporculardan Hilal BİÇER Point Fighting  50 kg'da 2.; Sedanur AYSAN Point Fighting 55 kg'da 3.; Seda DİLMEN Point Fighting 63 kg'da 3. Oldu. Kadir DOĞAN, Kamran AHMEDOV, Kadir DOĞU, Eray TOPÇU derece alamadılar. Müsabakalarda görev yapan ilimiz Milli Hakemi Fatma ÇAKIR da ortaya koymuş olduğu başarılı performansıyla hem Federasyon yöneticilerinin hem katılan İdareci, Antrenör ve sporcuların takdirini kazanmış, ilimizi başarıyla temsil etmiştir.

Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasının açılış törenine Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI, Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah TOPALOĞLU, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Hasan YILDIZ, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU, antrenörler, öğrenciler ve sporseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU: "Şampiyonaya 81 il'den sadece birbirleri ile yarışmak, mücadele etmek için bir araya gelmiyor. Bugün ülkemizin 81  üniversitesinden bu turnuvaya iştirak eden gençlerimiz aynı zamanda sporun kardeşlik, dostluk, arkadaşlık olduğu mesajını Türkiye'ye gösteriyor. Antalya'da böyle güzide bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyor, tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Böyle organizasyonların Kick Boks'un tanıtımına katkı sağladığını belirten, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde böyle güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Şampiyonanın güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyor, şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Point Fighting Erkekler ve Bayanlarda birinciliği İstanbul Üniversitesi kaptırmazken; Full Contact'ta Kayseri Erciyes Üniversitesi birinci oldu. Low Kick Bayanlarda birinci Düzce Üniversitesi olurken; Low Kick Erkeklerde birincilik Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin oldu.

Genel Klasmanda ise birinci Düzce Üniversitesi, ikinci Kayseri Erciyes Üniversitesi, üçüncü İstanbul Üniversitesi oldu. İkinci üçüncülük kupasını bayanlarda Bitlis Eren Üniversitesi alırken; erkeklerde Adıyaman Üniversitesi kupanın sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Antalya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title