Haberler

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. Ayak Yarışları Uşak'ta Tamamlandı

Güncelleme:

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları tamamlandı.

Uşak Belediyesi Motor Pisti'nde çeşitli kategorilerde 32 sporcu yarıştığı şampiyonanın ilk yarışını Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden ile protokol üyeleri de izledi.

İlk sıraya Ata Nurcan'ın yerleştiği Süpermoto A'da Şakir Şenkalaycı ikinci, Harun Çabuk ise üçüncü oldu. Süpermoto B kategorisinde Nazlıcan Aydın birinci, Recep Gülsever ikinci, Burak Özel üçüncülüğe ulaştı.

Süpermoto S3'de ise ilk sıraya Asrın Rodi Pak yerleşirken, Pak'ı Uzay Cankat Bengiç ve Talha Zengin takip etti. Süpermoto minikler 65 cc'de Deniz Öncü birinci, Bahattin Sofuoğlu ikinci, Ata Kahvecioğlu üçüncü olurken, süpermoto gençler 85 cc'de Cem Öncü birinci, Taha Keklik ikinci, Efnan Valimaki üçüncülüğü elde etti.

Vali Mehmet Ufuk Erden, yarışma öncesi yaptığı konuşmada motor sporlarının Türkiye'de her geçen yıl daha da geliştiğini, spora yapılan yatırımın önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ufuk Erden Yeşim Erden Türkiye Uşak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title