Haberler

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Uluslararası Azdavay Motosiklet Doğa Sporları Festivali kapsamında düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları tamamlandı.

Uluslararası Azdavay Motosiklet Doğa Sporları Festivali kapsamında düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları tamamlandı.Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Kastamonu'nun Azdavay İlçesindeki Suğla Yaylası'nda bulunan Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonada zorlu engeller aşılarak en iyi zamanlar yapılmaya çalışıldı.Yarışlar sonucunda Enduro Prestij sınıfında Fırat Şahin birinci, Mevlüt Kolay ikinci, Cemil Yurt ise üçüncü oldu. Enduro Usta sınıfında ilk sırayı Gökhan Zor, ikinci sırayı Çağatay Sırın, üçüncü sırayı ise Murat Çakıl aldı. Enduro Hobi sınıfında Galip Alp Aysan birinciliği, Hüseyin Öz ikinciliği, Sedat Azulu ise üçüncülüğü elde etti. Enduro Gençler sınıfında Fevzi Burak Akbulut birinci, Nurdoğan Kuzu ikinci, İzzet Kazdal ise üçüncü sıraya yerleşti. Enduro Veteran sınıfında Nazmi Malkoç birinci, Murat Akın ikinci, Bent Erozüçüncü, Enduro Trial sınıfında ise Hüseyin Barış Aşkan birinci, Sinan Ölmez ikinci, Eryılmaz İnan ise üçüncü oldu.Yarışmada dereceye girenlere para ödülü verildi.

Kaynak: AA / Spor

Kastamonu Azdavay Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title