Haberler

Türkiye Sınırına Havan Topu Düştü

Güncelleme:

Kobani'de, IŞİD militanlarının Mürşitpınar Sınır Kapısı'nı ele geçirmek için attığı havan toplarından biri Türkiye sınırına düştü.

Kobani'de, IŞİD militanları Mürşitpınar Sınır Kapısı'nı ele geçirmek için havan toplu saldırılarını yoğunlaştırdı. IŞİD'in attığı bir havan topu Türkiye sınırına düştü.

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşları 32'nci gününde de sürüyor. Sabah saatlerinden bu yana zaman zaman şiddeti artan çatışmalar, aralıklı olarak sürüyor.

TÜRKİYE SINIRINA HAVAN TOPU DÜŞTÜ

Gün boyu süren çatışmalarda IŞİD militanları bu kez YPG'nin elinde bulunan Mürşitpınar Sınır Kapısı'na dayandı. Ardı ardına havan toplu saldırılar gerçekleştiren IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında sıcak çatışmalar yaşandı. IŞİD mevzilerinden atılan bir havan topu ise, Türkiye sınırına düştü. Havan topunun Türkiye sınırına düşmesinin ardından askeri bir hareketlilik yaşandığı gözlendi.

TMO SİLOSU VURULDU

Öte yandan Mürşitpınar Sınır Kapısı'na yakın bir yerde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosu da, atılan bir havan topunun isabet etmesi sonucu hasar gördü. Saldırılar sonucu TMO yazısının sadece 'O' harfinin kaldığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mürşitpınar Türkiye Suriye Kobani Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (20)

gariban:

pkk provakasyonudur, tsk pkkyi vurmazsa hergun olur.

36
15
yanıtYanıtla
mahmut:

''O'' harfi kırmızı çizgimizdir, sakın olaki dokunulmaya, kimse Türkiyenin gücünü test etmeye kalkmasın höt zöt

1
38
yanıtYanıtla
HAKAN:

SON DAKIKALAR LAR LAR İŞİ BUYUTMUŞSUNUZ

30
0
yanıtYanıtla
BILING:

, ŞEREFSİZ İ, ŞİD

12
9
yanıtYanıtla
atif:

isid degil pkk atmisdir savas ucaklarimiz derhal pkk noktalarini vurmali

17
2
yanıtYanıtla
Newsweek:

Nerde bu devlet nerede asker? Ülkene mermiler yağıyor sesin çıkmıyor, Hani Suriye uçağı sınırdan geçmişti de savaş saymıştınız? Şimdi ülken kurşunlar altında sesin çıkmıyor. Bu demek oluyor ki AKP hükümeti Işid''e destek veriyor. Bizim vatandaşlarımıza da korku salmak için eğitiliyorlar.

9
3
yanıtYanıtla
kokorecçi:

bi havan topunun lafımı olur aramızda, şimdi 2 tır mühimmat yolluyoruz abi,

5
1
yanıtYanıtla
KAAN:

TÜRKİYEDE BENİM GİBİ SADE VATANDAŞLARIN ZOR OLAN HAYATINI ZORA SOKACAĞINA YİYOSA İŞİDLE PKK İLE UĞRAŞSIN

5
0
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ KOYUN:

DAİMA MİLLET DAİMA HİZMET. . . . AK PARTİ. . .

4
1
yanıtYanıtla
atif:

cani sagolsun hainleri temizlemeye calisirken olmus olur boyle seyler can kaybi yoksa bizim tarafta hersey ok isid kurbanlar devam edebilir sikayetimiz yok belkide ruzgar kuvetliydi olur boyle seyler

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title