Haberler

Türkiye Sandık Başında

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 103 yaşındaki seçmen iki refakatçisinin desteğiyle oy kullandı.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 103 yaşındaki seçmen iki refakatçisinin desteğiyle oy kullandı.

Sındırgı'nın köklü ailelerinden Hattatoğulları'nın en yaşlı ferdi Haşmiye Hattatoğulları, Kurtuluş İlkokuluna geldi.

Nüfus kaydına göre 1912 doğumlu olan ve konuşmakta zorlanan Hattatoğulları, 2 refakatçisiyle yürüyerek geldiği, sandık başında oyunu kullanırken görevliler ve vatandaşların ilgi odağı oldu.

Susurluk ilçesindeki Beşeylül İlkokulunda ise bir kadın, paravan arkasında oyunu kullandıktan sonra cep telefonuyla pusulanın fotoğrafını çekti. Durumu fark eden sandık görevlileri, polise haber verdi. İlçe emniyet müdürlüğüne götürülen ve hakkında işlem yapılan kadının, ifadesinde "hatıra kalsın diye fotoğrafı çektim" dediği öğrenildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da oyunu eşiyle birlikte Çiğdem Batubey Ortaokulunda kullandı.

Uğur, çıkışta yaptığı açıklamada, demokrasinin gereği olarak her vatandaş gibi oyunu kullandığını belirterek, "Özgür ve hür iradesiyle vatandaşlar oy kullanıyor. 4 yıl süreyle görev yapacak parlamento ve hükümet seçilecek. Ülkemiz için hayırlı olsun. Oy kullanma işlemi güven ve huzur içinde geçiyor" dedi.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıların bazıları da görevli personellerin yardımlarıyla oylarını kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Sındırgı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title