Haberler

Türkiye Sandık Başında

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, anayasa değişikliğiyle ilgili halk oylaması kapsamında oyunu kullandı.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, anayasa değişikliğiyle ilgili halk oylaması kapsamında oyunu kullandı.

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda 2020 numaralı sandıkta eşi Derya Koçak ile oyunu kullanan Vali Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada seçimlerin, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu söyledi.

Seçimin şu ana kadar sorunsuz geçtiğini aktaran Koçak, "Bütün Aydın halkına bütün paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok olgun bir dönem geçirdik. Bu zamana kadar gerek serbest propaganda, gerek ondan önceki dönem ve gerekse de oy kullanma döneminde sonuçları etkileyecek, vatandaşımızın huzurunu bozacak önemli herhangi bir olayla karşılaşmadık." ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise Koçarlı ilçesi Çakırbeyli İlkokulu 1019 numaralı sandıkta eşi Ercan Çerçioğlu ile oyunu kullandı.

Halk oylamasına ilişkin değerlendirmede bulunan Çerçioğlu, "Daha önceki günlerde tüm vatandaşlarımızın mutlaka oy kullanmasını istemiştim. Görüyorum ki katılım yüksek. Bundan da memnun oluyorum. Ülkemiz için hayırlısı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çerçioğlu Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title