Haberler

Türkiye Şampiyonu Tekvandocu Altınla Ödüllendirildi

Tekvandoda Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Zeliha Ağrıs, Konya’nın Beyşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından altınla ödüllendirildi.

Tekvandoda Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Zeliha Ağrıs, Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından altınla ödüllendirildi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Trabzon'da yapılan şampiyonada Türkiye birincisi olarak altın madalya kazanan milli sporcuyu makamında kabul etti. Ağrıs, kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, antrenörü Nafiz Çakır ve babası birlikte Beyşehir Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Başıbüyük, genç sporcuyu ve antrenörü başarısından ötürü tebrik etti. Genç sporcunun elde ettiği başarıdan dolayı ilçe olarak gururlu olduklarını dile getiren Kaymakam Başıbüyük, Ağrıs'a İlçe Kaymakamlığı'nın logosunun yer aldığı çini bir tabak verirken, çeyrek altınla ödüllendirdi.

Tekvando antrenörü Nafiz Çakır ise, Zeliha Ağrıs'ın çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, yaşından dolayı 2016 olimpiyat oyunlarına katılamadığını ancak bir sonraki oyunlara kendisini şimdiden hazırlamaya başladıklarını söyledi. Türkiye şampiyonu sporcunun 26 Eylül'de Rusya'da yapılacak olan uluslararası şampiyonada Türkiye'yi temsil edeceği de kaydedildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Beyşehir Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title