Haberler

Türkiye Şampiyonası Açık Su Yüzme Yarışları

Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonunun birlikte organize ettiği Türkiye Şampiyonası Açık Su Yüzme Yarışları 23 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonunun birlikte organize ettiği Türkiye Şampiyonası Açık Su Yüzme Yarışları 23 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesisleri Borçka Baraj gölünde 25 yaş altı ve 26 yaş üzeri iki kategoride yapılacak yarışlarda her kategori kendi içinde bay, bayan olmak üzere farklı yaş gruplarına göre şekillenecek. TYF-Artvin Belediyesi Marina Açık Su Yüzme Yarışında 15 yaşından 70 yaşına kadar profesyonel yüzücüler 1500 ve 3000 metrede birinci olmak için kulaç atacak.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin'in spor turizminin merkezi haline getirmeyi amaçladıklarının altını çizerek, 2014 yılından bu zamana kadar 16 büyük spor organizasyona ev sahipliği yaptıklarını ve bununla birlikte yaklaşık 10 bine yakın sporcuyu Artvin'de ağırladıklarını söyledi.

Kocatepe, "Artvin'in gelişimi ve tanıtımı için spor turizminin kentimize büyük katkısı olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz yıldan bu zamana kadar ilimizde yapılan Türkiye Şampiyonalarıyla şehrimizin tanıtımına katkı sunmanın yanında maddi girdi de sağlamış oluyoruz. Bu hafta sonu yine bir ilke imza atarak Borçka baraj gölümüzde yüzmenin maratonunu yapacağız. Belediyemizin sosyal tesisleri marinamızda güzel manzara karşısında yaklaşık 100 lisanslı profesyonel yüzücünün kulaç atışlarını izleyeceğiz. Artvin farklılıkları olan her şeyin en iyisini hak eden doğa cenneti bir şehir. İlerleyen zamanlarda inşallah farklı spor federasyonlarımızın daha çok sporcunun katılımlıyla ulusal ve uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapacağız" dedi.

Kocatepe, hafta sonu gerçekleştirilecek yüzme yarışları için marinada gerekli hazırlıkların tamamlandığını, standartlara uygun hale getirildiğini belirterek, pazar günkü yarışmaları izlemeye tüm Artvin halkını davet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Türkiye Borçka Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title