Haberler

    Putin "Olur" Dedi, Türkiye, Rusya'da 24 Saatte 1 Numara Oldu

    Güncelleme:

    Rusya'nın Türkiye'ye koyduğu yasağın kalkmasıyla bazı şirketler bugün -yarın ilk turist gruplarını yolluyor... Bazı şirketler ise Pazartesi charter için bekliyor. Özellikle Temmuz ayında Türkiye'ye çok sayıda Rus turistin akın etmesi bekleniyor.

    Türk Rus'un haberine göre Rus basınına yansıyan haber ve veriler, ülkede tam bir "Türkiye coşkusu" yaşandığını gösteriyor.

    Moskovski Komsomiolets gazetesi, "Turlar haftaya başlayacak" haberlerinin tümüyle "şehir efsanesi" olduğunu, Putin'in "Yasak kalktı" dediğinin ertesi günü ilk tur gruplarının Antalya'ya uçtuğunu duyurdu.

    TÜRKİYE 24 SAATTE 1. SIRAYA ÇIKTI

    Rusların tur paketlerini araştırdıkları önemli online kaynak Yandex.Travel sitesinde yasak yüzünden listede esamesi okunmayan Türkiye'nin son 24 saatte "açık ara birinci destinasyon" durumuna geldiği açıklandı.

    Tur operatörlerinin Türkiye tur paketi teklifleri son üç gün içinde dörde katlandı. Geçen yıl bu dönemde bir civarı Türkiye tur paketi önerilirken, dün akşam bu sayı 500 civarındaydı.

    HER ŞEY DAHİL 7 GÜNLÜK TÜRKİYE PAKETİ...

    Fiyatlara gelince: Dün 19.00'da 7 gün her şey dahil Türkiye tur paketleri 40 bin rubleden (Yaklaşık 1800 lira) başlayan fiyatlarla satılıyordu. Kırım için 35 bin ruble, Soçi için 37 bin ruble civarında fiyat bulunuyordu.

    Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 2016 yılında ilk 6 ayda yüzde 83 düşmüştü.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Türkiye Antalya Rusya Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
    500

    Yorumlar (70)

    genc baakis:

    Türkürdügünüzü yalamaktan usanmadiniz mi eeyyyy utanmaz AK DAVAR sürüsü ???

    29
    58
    yanıtYanıtla
    Sener Koruturk:

    Gelmeyin salaklar!!!Turkiyede ISIS teroru var. Gidin Yunanistana, Guney Kibrisa, sag kalin!. .

    23
    55
    yanıtYanıtla
    VAY BEEE....:

    ÇOK MU ZORUNA GİTTİ MAL?

    yanıt15
    yanıt6
    antipkk:

    PKK Terörü var demek yok mu?

    yanıt2
    yanıt1
    ötüken beyi:

    sevgili ak partili kardeşlerim Dünyayı titreten bir milletiz adamlar hem suçlu hemde özür dilettiriyor, bu millet hiçbir zaman böyle ayaklar altına düşmedi, bu millet cin setti yapmaz , cin setti yaptırır. Okunan şiire lütfen kanmayalım

    40
    15
    yanıtYanıtla
    ALANYA:

    sabırsızlıkla bekliyoruz bizim kezbanlar iyice havalandı.

    48
    6
    yanıtYanıtla
    KSK:

    SENİ DOGURAN ANADA BU ULKENIN KADINI BILIYOSUN DIMI BU ULKENIN KIZLARINA ETTIGIN HER HAKARET SENIN AILENDEN BIR KIZADA ETMIS OLUYORSUN AKLIN UÇKURUNDA ATACAGINA BIRAZ MANTIKLI DÜŞÜN KONUS RUS KIZLARDA SENI BEKLIYORDU ZATEN AH GİTSEKTE GÖRSEK DIYE YAZIK KARAKTERINIZE

    yanıt53
    yanıt5
    saldıray:

    türgler bölgemizde, batı ve doğu milletleri arasında barışın huzurun, önündeki en büyük engeldir, ikiyüzlü alçak türk bölgenin en büyük sorunudur. eğer ortadan kaldırılırlarsa, islam ve hristian medeniyetleri arasında ki 100 yıllık gerilim ve çatışma ortamıda ortadan kalkar. türkün işi gücü iki yüzlülük, yalancılık, fitne ve bozgun çıkarmak

    37
    11
    yanıtYanıtla
    NE OLDU LOOOOO?:

    BU İŞE DE EN ÇOK ''''BİJİ PUTİN'''' DİYE HAVLAYAN KEKO''LAR ÜZÜLMÜŞTÜR. . . RUSYA VE TÜRKİYE ARASINDA SAVAŞ BEKLİYORLARDI MAL''LAR. . . .

    31
    11
    yanıtYanıtla
    kemerli:

    putini rusu istemiyoruz nalet olsn ruslra

    14
    27
    yanıtYanıtla
    Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title