Haberler

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı Sona Erdi

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel'de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. etabı sona erdi.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel'de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. etabı sona erdi. Şampiyona, Türkiye'de bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon oldu.

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. etabı, 26 - 29 Mart tarihleri arasında Antalya-Kilikya Palace Otel'de düzenlendi. Antalya'ya bilardo heyecanı yaşatan turnuva, 128 erkek, 16 kadın ve 22 genç bilardocunun mücadele ettiği, antrenör ve idareci sayısıyla birlikte toplam 200 kişilik önemli boyutta bir organizasyona dönüştü. Bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon unvanını alan Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. etabında, Kilikya Palace Otel'in katkılarıyla sporculara 10 bin Dolar ödül verildi.

Turnuvada erkekler kategorisinde Onur Yıldırım birinci olurken, kadınlar 8 Top kategorisinde Sinem Kökten, 9 Top kategorisinde ise Eylül Kibaroğlu birinci oldu. Gençler 8 Top kategorisinde Samet Değirmenci ipi göğüslerken, 9 Top kategorisinde ise birinciliği Samet Gökduman elde etti.

FEDERASYON BAŞKANI ERCAN DA YARIŞTI

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan'ın da bir ilki gerçekleştirerek turnuvaya kayıt yaptırıp sporcu olarak mücadele etmesi, yeni federasyon yönetiminin pool bilardoya verdiği önemi gösterdi.

Ersan Ercan, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, federasyon yönetimi olarak pool bilardoya büyük önem verdiklerini vurgulayarak, turnuvanın daha sonraki etapların canlı yayınlanacağının müjdesini verdi.

Türkiye Pool Bilardo 8 Top Şampiyonası 1. etabında madalya tablosu ise şu şekilde oldu:

Erkekler

1. Onur Yıldırım

2. Murat Teker

3. Mehmet Bakıcı ve Ferdi Özdemir

Kadınlar 8 Top

1. Sinem Kökten

2. Eylül Kibaroğlu

3. Aygen Berk ve İrem Öç

Kadınlar 9 Top

1. Eylül Kibaroğlu

2. Sinem Kökten

3. İrem Öç ve Gizem Bahur

Gençler 8 Top

1. Samet Değirmenci

2. İbrahim Vatansever

3. Arda Baykara ve Evren Kaya

Gençler 9 Top

1. Samet Gökduman

2. Yusuf Vardar

3. Samet Değirmenci ve İbrahim Vatansever

(Fotoğraflı) - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Yıldırım Antalya Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title