Haberler

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı Sona Erdi

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon oldu.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel'de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon oldu.

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, 26-29 Mart tarihleri arasında Antalya-Kilikya Palace Otel'de düzenlendi. Antalya'ya bilardo heyecanı yaşatan turnuva, 128 erkek, 16 kadın ve 22 genç bilardocunun mücadele ettiği, antrenör ve idareci sayısıyla birlikte toplam 200 kişilik önemli boyutta bir organizasyona dönüştü.

Bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon unvanını alan Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı'nda, Kilikya Palace Otel'in katkılarıyla sporculara 10 bin Dolar ödül verildi.

Turnuvada erkekler kategorisinde Onur Yıldırım birinci olurken, kadınlar 8 Top yarışmasında Sinem Kökten, 9 Top yarışmasında ise Eylül Kibaroğlu birinci oldu. Gençler 8 Top kategorisinde Samet Değirmenci ipi göğüslerken, 9 Top kategorisinde ise birinciliği Samet Gökduman elde etti.

FEDERASYON BAŞKANI DA YARIŞTI

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan'ın da bir ilki gerçekleştirerek turnuvaya kayıt yaptırıp sporcu olarak mücadele etmesi, yeni federasyon yönetiminin Pool Bilardo'ya verdiği önemi gösterdi.

Ersan Ercan, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, federasyon yönetimi olarak pool bilardoya büyük önem verdiklerini vurguladı.

Türkiye Pool Bilardo 8 Top Şampiyonası 1. Etabı'nda madalya tablosu ise şu şekilde oldu:

Erkekler

1. Onur Yıldırım

2. Murat Teker

3. Mehmet Bakıcı ve Ferdi Özdemir

Kadınlar 8 Top

1. Sinem Kökten

2. Eylül Kibaroğlu

3. Aygen Berk ve İrem Öç

Kadınlar 9 Top

1. Eylül Kibaroğlu

2. Sinem Kökten

3. İrem Öç ve Gizem Bahur

Gençler 8 Top

1. Samet Değirmenci

2. İbrahim Vatansever

3. Arda Baykara ve Evren Kaya

Gençler 9 Top

1. Samet Gökduman

2. Yusuf Vardar

3. Samet Değirmenci ve İbrahim Vatansever - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Onur Yıldırım Antalya Türkiye Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title