Haberler

Türkiye Patronlar Dünyasının Başkanı Nezaket Emine Atasoy İzmir'de

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir'e geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ilk olarak İzmir Valisi Mustafa Toprak tarafından kabul edildi. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığının faaliyetleri ve organizasyonlarından İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı bilgilendirdi. İzmir Valisi Mustafa Toprak da kabulde yapmış olduğu konuşmada ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali Mustafa Toprak, ziyarette Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek "Sivil Toplum Kuruluşlarımız ülkemizin kalkınmasına ve demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Kadın girişimcilerimiz desteklenmelidir. Kadın girişimcilerimize fırsat tanınmalıdır" dedi. Vali Mustafa Toprak, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu kuruluşunun ulusal ve uluslararası faaliyetleri ve organizasyonları için de "Takdire şayan çalışmalardır" dedi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaretinden sonra İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa doğru tarafından kabul edildi. Nezaket Emine Atasoy bir günlük İzmir temaslarını tamamlayarak Ankara'ya döndü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title