Haberler

Türkiye Özel Sporcular İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası Alanya'da Başladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası, Olimpik Yüzme Havuzu’nda başladı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliği ile düzenlenen İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası, Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı.

Doğu Anadolu, Ege, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgelerini kapsayan şampiyonaya 52 spor kulübünden 118 sporcu katıldı. Şampiyona Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'ın açılış konuşmasıyla başladı. Birol Aydın, "Alanya'yı çok seviyoruz. Engelsiz Kent diye anılan Alanya şehrinde yarışların gerçekleşmesine katkı sağlayan, Alanya Belediye Başkanlığı'na ve Alanya Kaymakamlığı'na çok teşekkür ederim. Madalya alsın almasın sporcularımız bizim gönüllerimizin şampiyonu, hepsini tebrik ederim" dedi.

İlk günde bayanlarda 200 metre serbest, 50 metre sırt, 200 metre karışık, 100 metre kurbağalama, 100 metre kelebek ve erkeklerde 200 metre serbest, 50 metre sırt, 100 metre kurbağalama, 100 metre kelebek sitillerinde yarışlar yapıldı.

Yarışlarını izleyenler arasında yer alan Alanya Belediye Başkan Vekili Hasan Basar, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak otizm, down ve mental kategorilerinde dereceye giren sporculara madalya verdiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Birol Aydın Türkiye Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title