Haberler

Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Ayak Yarışları Sinop'ta Sona Erdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Araçlardan detay- Start öncesi yarış pilotu ile röportaj- Parkurdan ve yarıştan detaylar-İzleyici detayı-Çamurlu su içinden geçen araçlar- Genel görüntüler Sinop'ta düzenlenen ve Adrenalin tutkunlarının yakından takip ettiği 2015 sezonu, Türkiye Off-road Şampiyonası 3. ayak yarışları sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Araçlardan detay- Start öncesi yarış pilotu ile röportaj- Parkurdan ve yarıştan detaylar-İzleyici detayı-Çamurlu su içinden geçen araçlar- Genel görüntüler Sinop'ta düzenlenen ve Adrenalin tutkunlarının yakından takip ettiği 2015 sezonu, Türkiye Off-road Şampiyonası 3. ayak yarışları sona erdi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Sinop Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen ve 21 ekibin katıldığı Türkiye Off-Road Şampiyonası Akliman ve Merkez Bostancılı Köyü mevkilerinde gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Sinop Valiliği Akliman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title