Haberler

Türkiye'nin Yeni Trendi 'Firsat34.com' Oldu

Türkiye’nin yeni trendi Firsat34.com alışveriş sayfasının reklam yüzü Fashion TV ve ünlü iç çamaşırı giyim markası Victoria’s Secret Modeli Tinyiko Mathusa oldu.

Türkiye'nin yeni trendi Firsat34.com alışveriş sayfasının reklam yüzü Fashion TV ve ünlü iç çamaşırı giyim markası Victoria's Secret Modeli Tinyiko Mathusa oldu.

Satışa 30.000 çeşit ürünle başlayan sitede, Tinyiko Mathusa Türkiye'nin önemli tasarımcılarının ürünlerinden beğenilerini Firsat34.com sayfasından takipçilerine sunacak. Ayrıca Tinyiko, moda, ayakkabı, çanta, saat, kozmetik ile ilgili Firsat34.com sayfası müşterilerine ve takipçilerine tüyolar verecek.

Giyimden teknolojiye, ev & yaşam ürünlerinden çocuk ürünlerine kadar aranılan her şeyi bünyesinde bulunduran Firsat34.com Türkiye'de bir ilk olarak tek bir adresten hem ürün hem de hizmet alanında fırsatlar sunmaya başladı. Firsat34.com çok yakın bir zamanda tasarımcıların site içerisindeki ürünlerinden yaptığı kombinler ile sokak stilinizden, gece kıyafetlerinize, iş yaşamınızdan hafta sonu için giyeceğiniz ürünlerde de en güzel stil önerilerinin yer alacağı Tasarımcılar Kategorisi için de kolları sıvadı.

Birçok dizi ve filme 'Marka Yöneticiliği ve Stil Danışmanlığı' yapan Seren Aslan'ı da ekibine dahil eden Firsat.com, dizi ve filmlerde oyuncuların giyindiği kıyafetleri satışa sunmaya başladı.

Türk tasarımcılarının hiçbir yerde görülmemiş tasarımları ve yeni koleksiyonlarını satışa sunduğu Firsat34.com şimdiden merak uyandırmaya başladı.

Marka ve Stil Danışmanı Seren Aslan ile söyleşi yapan Model Tinyiko, Türk kadınlarının giyim tarzını beğendiğinden ve bakımlı olduklarından bahsetti.

Özel tasarımcılarının ürünlerini inceleyen Tinyiko, Türk tasarımcılarının ürünlerinin birçok

dünya markası ürünleri ile rakip olabileceğinden ve tasarımlarının birçok ülkede talep edildiğinden bahsetti. Çekimlerde kullanılan kombinler de modacıların beğenisini kazandığı, dünyaca ünlü isimlerin alışveriş yaptığı Firsat34.com Türkiye'nin yeni trendi oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title