Haberler

Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Oral, Rotterdam Konsoloslar Birliği'nin Başkanı Oldu

Oral, Hollanda’da hizmet veren başkonsolosların üye olduğu birliği temsil edecek.

Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, Hollanda'da hizmet veren muvazzaf ve fahri başkonsoloslar ile konsolosların üye olduğu Rotterdam Konsoloslar Birliği'nin (UCR) başkanlığına seçildi.

Rotterdam Başkonsolosluğundan yapılan açıklamada Başkonsolos Oral'ın, UCR'nin yapılan olağanüstü Genel Kurulu'nda üyelerin tamamının desteğini alarak bu göreve getirildiği bildirildi.

Hollanda'daki görev süresinin sonuna kadar başkanlığı üstlenecek Oral, bu ülkede görev yapan konsolosları resmi faaliyetlerin yanı sıra sınırlı sayıda üst düzey davetlilerin katıldığı siyasi, ekonomik, sanatsal ve sosyal etkinliklerde temsil edecek.

1906'da kurulan ve Hollanda'daki etkili kurumlar arasında yer alan UCR'nin 61 ülke konsolosluğundan 100'e yakın üyesi bulunuyor.

UCR'nin üyeleri arasında, farklı ülkelerin fahri başkonsolosluklarını üstelenen çok sayıda üst düzey yönetici ile işadamı da yer alıyor. - Hollanda

Kaynak: AA / Güncel

Hollanda Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title