Haberler

Türkiye'nin Konuştuğu O Kadın Yaşadıklarını İha'ya Anlattı

Bolu’da sokak ortasında karısını döven adama aracından inerek tepki gösteren ve polisle yaşadığı diyalog sonrasında Türkiye’nin konuştuğu Nesrin Yılmaz Şimşit yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı.

Bolu'da sokak ortasında karısını döven adama aracından inerek tepki gösteren ve polisle yaşadığı diyalog sonrasında Türkiye'nin konuştuğu Nesrin Yılmaz Şimşit yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı. Şimşit, "Yine olsa yine müdahale ederim. Annem yaşındaki kadını darp edildiğini görünce annem aklıma geldi ve müdahale ettim" dedi.

Bolu'nun Karamanlı Mahallesi'nde Bilal B. isimli şahsın eşini sokak ortasında darp ettiği sırada otomobiliyle yoldan geçen 3 çocuk annesi Nesrin Yılmaz Şimşit, aracından inerek Bilal B. ile tartışmaya başladı. Şimşit, kendini savunmak ve kadını darp edilen kurtarmak için Bilal B.'yi itekleyerek yere düşürdü. Olayı gören vatandaşlar Bilal B. ve olay yerindeki oğlunu darp etti. Baba oğul 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri Nesrin Yılmaz Şimşit'i ifadesini almak için polis aracına bindirdiği sırada bir polis memurunun, "Karı koca arasına neden giriyorsun" sözleri sonrasında, Şimşit ile polis memuru arasında tartışma yaşanmıştı. Şimşit, polis memuruna, "Ben şikayetçiyim, beni darp etti. Olay bu mu? O zaman herkes birbirini öldürsün" sözleriyle tepki göstermişti.

"Şahıs bana küfür etti"

10 yıllık evli 3 çocuk annesi Nesrin Yılmaz Şimşit, yaşadığı o anları anlattı. Şimşit, "Yol kenarında arabayla giderken bir erkek ve kadının tartışmalarına şahit oldum. Arabanın camından 'Ne yapıyorsunuz' diye tepki gösterince o şahıs bana küfür etti. Ben de buna kızarak arabadan indim ve aniden kavga başladı. Şahıslar benim üzerime gelince ben de kendimi korumak için onlara vurdum. Kavgadan sonra olay daha da büyüyünce, 'polisi arayın' dedim. Polis ekipleri gelince herkes gitti, sadece olay yerinde ben kaldım. Kavga eden karı koca da olay yerinden kaçtı" diye konuştu.

Polisle olan diyaloğu

Polis memuru ile olan diyaloğu hakkında konuşan Şimşit, "Vatandaş zaten sıkıntılı bir insanmış. Sürekli karakolları gidiyormuş. Polis memuru da bana, 'Sen yanlış insanla çattın' gibisine bir söylemi olmuş. Yanlış anlaşılacak bir şey yok" dedi.

Nesrin Şimşit, "Adamın karısına şiddet gösterdiğini görünce annem aklıma geldi. O kadın annem yaşındaydı. Annem yaşında olmasa da yine bir karı koca kavgası olsa yine karışırım. 10 yıllık evliyim ve eşimden hiç şiddet görmedim. Şiddet görseydim belki yine bu davranışta bulunabilirdim. Şiddet görmediğim halde ben bunu kaldıramıyorum. Hiçbir kadın kaldıramaz. Çünkü en kötüsü bile hak etmez. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Nesrin Yılmaz Şimşit, karısını döven şahsın kendisi hakkında şikayetçi olduklarını ifade ederek, "Aile benden şikayetçi olmuş, ben de onlardan şikayetçiyim. Ben küfür etmişim onlara. Onlar kedi aramaya çıkmışlar. Suçlu ben oldum" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karamanlı Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title